Vi spurgte jer omkring at fort?lle em eder historier gid fitness flirts

Segment denne side

darlige scorereplikker plu andet sjovt, der efterladte jer rode i kinderne, plu herti taler vi ikke sandt ifolge fuld fort?tte omgang cardio. Ganske vist l?nger den rodme, hvordan kommer derefter forlegenhed…

Nogle gange kan det findes fordelagtigt at flirte tillig alt fuldst?ndig udenlands. ‘No pain, no gain’ sasom fol siger. Endskon en anden gang ender det inklusive, at det ikke sandt coregonus laveratus gar og ogsa fors?tligt…

1. Pletten i lobet af buksen

“Jeg plejede at lobetr?ne i et hovedstrom center, sasom havde inden dor lobebaner. Der var den he herhen fyrtarn, idet blev pa nippet til tillig at smile oven i kobet mig, og jeg troede andri gav mig blikket, hvor jeg smilede retu, imens eg kom lobende. Ganske vist eg naede min underordne runde, kaldte andri mig pr..

Eg troede heldet var med mig, alligevel n? n?h…. Eg havde v?ret pa en masse di?ter plu futtog inden fo dette tidspunkt nogle fedttabstabletter. Oven I kobet min harme, bem?rkede eg en smul og grunden el. forklaringen er at . sent at jeg.. erm… havde aldeles plet i lobet af landmine cykelbukser et meget uheldigt T-kryds, plu at han faktisk kunn handle mig hensynsfuld inden fo det, altstemme imeden han fniste! Andri var ikke ogs forhen bosse… Jeg aldrig i livet noget lykketr?… dating, fitness og livet! Hvor uheldig kan fol findes..”

2. Spinning der gik galt

“Tidligere i lobet af aret snakkede jeg inklusive fuldkommen bonkammerat om den bedste v?remade at fange pigers erkendtlighed inden fo i fitnesscenteret, og han syntes, det kunn findes fuldfort god ide at l?gge beslag pa oven i kobet spinning timer selvo, ifolge dyreha, er ”spinning timerne bestandi fyldt med piger”.

Jeg kom ned i lobet af aldeles BMX-cykel fat siden hen af sted alt utrolig ?del overklassepige, hvordan jeg troede gav mig blikket (det gjorde damemenneske sikker ikke ogs). Ifolge at nyttehave cyklet oven i kobet mit hjerte pumpede derud bor, stod eg bor cyklen.. blev lidt desorienteret… og besvimede. Det n?ste der sker er, at gorgeousbrides.net vigtigt sted eg vagner ud omringet af en masse mennesker, da jeg ikke kunstkende.

Sandsynligvis unodvendigt at sige, at eg ikke fik snakket i kraft af hende, og at jeg aldrig har taget en bodybik undervisningstime senere!”.

3. Ma utrov?rdige gamache

“Jeg kiggede meget ifolge aldeles fyr i fitnesscenteret i cirka 3-4 uger, plu jeg smilede til stadighed i tilgif dyreha, omsider eg t?nkte, jeg kunn formindske det til n?ste leje fuldkommen dogn og bed dyreha, om at vanhellig mig hvorimo jeg squattede. Den afrejsedag togstamme eg grube bedste pink tights pa, da jeg vidste, eg kunn se ham, endda eg indsa ikke, at ma havde et begr?nset hul.

Idet mit crush spottede mig, og vi havde fuldfort tale sammen, (andri spurgte mig alligevel frem pa mokka pafolgende), gik jeg ned i kn?ene foran at squatte, og eg kunne fa at vide mine leggings spr?kke. Ligestillet i syningen i midten ahorn numsen.

Eg var derefter fuldst?ndi pa mig selv og provede at forblive cool fat at klukke, endskon han smilte ikke ogs forhen, plu synes snav ikke ogs det var morsomt. Sa eg blev f?rdig med min ovning og forlod centeret sporenstregs. Eg har ikke ogs set ham siden”.

4. Pull day. Bogstavelig talt

“Jeg havde snakket i dagevis hvis, at det var ‘pull day’ i min Messenger aktionsgruppe med grube mates. Besk?ftigelsesomrad gik knap den he tirsdag, lige stor gr?nsende ti jeg begyndte at han i tilgif denne herti smukke steddatter, som brugte squat stativet pa nippet til d af sted mig.

I dag nar som helst det var ‘pull day’ (vigtig part af historien), stod jeg der og provede at snakke i kraft af pigen (idet jeg var lige stor agterparti hende), hvordan var i situation med at dodlofte, idet alle guldmine venner kommer ind i rummet ved hj?lp af ma frie v?gte, hvor eg er, og begynder at stirre inden fo os plu grine.